Sallan uusi luontokeskus palvelee asiakkaita Salla Wilderness Parkissa

Metsähallituksen luontokeskus ja asiakaspalvelupiste ovat avautuneet Salla Wilderness Parkiin 1. helmikuuta alkaen. Luontokeskus palvelee asiakkaita talvisesongilla päivittäin.

Sallassa vierailevat matkailijat löytävät lisätietoa alueesta Sallan uudesta luontokeskuksesta, joka sijaitsee Salla Wilderness Parkissa (Ent. Poropuisto) Kuusamoon vievän tien varrella. Sallan luontokeskus pitää sisällään kiinnostavan ja uudistetun luontonäyttelyn, jossa voit tutustua kaikkia aisteja käyttäen Sallan kansallispuiston ja sen lähialueiden luontoon, retkeilymahdollisuuksiin ja alueen kulttuurihistoriaan. Asiakaspalvelusta voit kysyä vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn. Sallan luontokeskuksen asiakaspalvelun toteuttaa Salla Wilderness Park. Luontokeskukseen tutustuminen on maksutonta.

Luontokeskuksessa toimii lisäksi yksityisen yrittäjän ylläpitämä pieni myymälä sekä kahvila. Myymälästä löydät myös uudet Sallan kansallispuiston logotuotteet t-paidoista pinsseihin. Kahvilassa voi nauttia arkisin keittolounaan tai herkutella päivittäin paikallisilla leivonnaisilla.

Luontokeskus ja Salla Wilderness Park sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Sallatunturin tunturikeskuksesta. Auton lisäksi paikalle pääsee latuja ja retkeilyreittejä pitkin. Salla Wilderness Park on yksi Sallan kansallispuiston reittien lähtöpisteistä. Uusi luontokeskus on talvisesongilla auki joka päivä kello 10–18.

Metsähallitus

Kerromme luonto- ja retkeilyaiheisia uutisia säännöllisesti. Tervetuloa vierailemaan sivullamme toistekin!

Vastaa